Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A színészek karaktere

 

Jensen Ackles - Dean Winchester:

Dean 4 évvel öregebb öccsénél Sam-nél.Dean nemjárt egyetemre

1. évad

Amikor az apjuk, John meghal, megkéri Dean-t hogy ha bármi baj lenne Sammel, ölje meg.Egyszer ehhez Dean közelált, de kiderult, Sam immunis a démon fertőzésére.Ekkor Sam is megtudja az szurke igazságot.

Egyszer egy alakválto démon velveszi Dean alakját, és úgy gyilkol. Az FBI a nyomába ered.Dean így is viccesen fogja fel a helyzetet, ám amikor családjárol van szo, angyon eltud érzékenyulni.

Kép

1x06

 

2. évad

 

Dean egy korházban ébred fel, és rájön, hogy ő egy lélek és haldoklik. Ekkor John uzletet köt Azazellel, így Dean az élők között marad, de John meghal.

Az évad végén Sam meghal, így Sam végső elkeseredésében alkut köt egy démonnal hogy Sam maradjon az élők között, ő viszont egy év múlva a pokolra fog jutni.

Kép

2x03

 

 

3. évad

 

Dean inkább káros szenvedélyekkel mulasztja el utolso évét, aminek öccse nemnagyon örul.Sam probálja megmenti bátyját, de akárhogyis, de kimarad a harc-bol.Egy démon pedig megmutatja mi lessz Sammel Dean nélkul, és hogy mi lessz Deannel a pokolban.Az évad végén Deanre a pokolbol kutyákat eresztenek és szét akarják őt marcangolni, de felfeszítették őt.

 

Kép

3x03

 

4. évad

 

A negyedik évad 1. részében Dean csodával határos modon feltámad, ám senki sem tudja, ki vagy mi állhat a háttérben.A színre újra feltunik Ruby, a titokzatos megmentő személye pedig kiderul: egy Castiel nevu angyal állítása szerint ugyanis az Ur parancsára mentette meg Deant, mivel még tervei vannak vele.

 

Castiel ismét felkeresi Dean-t, és visszakuldi az 1973-as Lawrencbe. a fiú ott találkozik akkori anyjával apjával.Míg Dean összebarátkozik nagyapjával, a környéken feltunik Azazel.Dean megtudja az igazságot öccséről...

 

Kép

4x06

 

 

Jared Padalecki - Sam Winchester:

1. évad

 

Sam a fiatalabbik a testvérek közul.Sosem akart démovadász lenni, inkább akart normális életet élni, mint a legtöbb korabeli srác.Egyetemre akart járni, és diplomát szerezni.Ezért vissza is megy a barátnőjéhez, de a lányt a plafonon találja vérző hassal.Ekkor dönt úgy, hogy végul bátyjával, Deannel tart, hogy megkeresse az apját.

 

Kép

1x02

 

2. évad

 

Az évad elején Sam aggodik Dean-ert aki haldoklik, amikor felépul, és apjuk meghal, egyre angyobb köztuk a feszultség.

Az évad végén Azazel elfogja Samet, és Dean-t egy kihalt városba hívja. ott találkozik Bobby-val, Avá-val és Jake-el.Ava hal meg először így már csak Jake maradt.Mivel Sam nem az a gyilkos típus, probálja ellenfelét lebeszélni a harcrol, de Bobby Sambe döf egy kést, és elfut.Sam azonnal belehal a sérulésbe.De DEan alkut köt egy démonnal, így öccse nemhal meg, Dean viszont egy éven elteltével a pokolra jut.

 

 

Kép

2x07

 

3. évad

 

 

Sam probálja lebeszélni Dean-t arrol, hogy utolso honapjait, hogy ne káros szenvedélyekkel töltse el.

Időközben egy lopott árukkal kereskedő lány a Winchester fivérekhez kuldi vámpírrá vált Gordon Walkert, hogy ölje meg Samet. A harcban Sam Gordon fölé kerekedik, és kegyetlenul elvágja a torkát.

Vészesn közeledik Dean pokolra-menete, így Sam mindent megtesz, hogy megmentse bátyját, így megöli a démont aki bátyjára adta az "átkot", de Dean így sem menekul meg.

Az évad utolso perceiben, ellopták Ruby minden démont megölő tőrjét, de így sem segít Deanen.Az évad utolso pillanataiban Dean meghal, és Sam könynes szemekkel veszi ölébe testvérét...

 

Kép

3x13

 

4. évad

 

Az évad elején Dean feltámad, ám ezt senki sem, még Sam sem érti.Deannel és Bobby-val megprobálja kideríteni, ki állhat a háttérben, a környéken lévő démonokat ismeretlen személy megöli.Dean pedig megtudja az igazságot Samről.

 

Kép

4x04

 

 

 

Kép

Supernatural Jensen & Jared