Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Könyvek

 

Az Odaát világához kapcsolodoan a regényeken kívul más nyomtatványokat is adnak ki. Ilyenekhez sorolhato "Könyv az Odaát szörneiről, szellemeiről, démonairol és zombijairol" c. kiadás, amely a történetben fellelhető természetfeletti lényekről ad részletes leírást, képekkel és egyéb informáciokkal gazdagítva, és kiegészítve addigi tudásunkat. Erdekesség, hogy Sam és Dean sorozatbeli jegyzeteit is megtaláljuk a könyvben.

 

Készulnek továbbá az Odaát évadaihoz írt hivatalos kézikönyvek is, melyet exkluzív interjúkkal, fényképekkel, kulisszatitkokkal, teljes epizodismertetőkkel és a színészekről készult színes fotokkal tettek még érdekessebbé és izgalmasabbá a lelkes olvaso számára az alkotok.

 

Regények

 

Mint ahogy az sok más sorozatnál is megszokott (pl.: Monk, Bubájos boszorkák) az Odaát is megjelent regény formájában. Az első könyv a "Nevermore" (Soha többé) címet viseli, mely Keith R.A. DeCandido tollábol származik. A kötet az Amerikai Harper Collins kiado jovoltábol kerult 2007 augusztus 1-jén a polcokra. A történet cselekmény szempontjábol kulönáll a sorozattol, tehát az epizodokban nem találunk utalást a könyv cselekményeire. Azonban a regény eseményeit erősen befolyásolják a sorozat részei, tehát említést tesznek korábbi történésekről. A "Nevermore" a 2. évados Alku a démonnal, és A vírus c. epizodok közé tehető - olvashatjuk a kötet elején.